Kelvinstraat 4 8861 ND Harlingen info@wrunit.nl 06 536 542 63

Nieuws

Evenementen container

NIEUW in ons assortiment! EVENEMENTEN container Deze evenementen container is al deels ingericht met als aanvulling een automatisch zonnescherm. De werkbladen zijn van roestvrijstaal en de deuren kunt u voorzien van uw eigen logo/reclame. Ook zijn er in de afwerking aansluitingen voor de electriciteit aangebracht. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of voor een afspraak om de container te komen bezichtigen.

Nieuwe schaarhoogwerker 8mtr

Op maandag 22 april hebben hebben wij onze nieuwe schaarhoogwerk (8mtr) in gebruik mogen nemen. De eerste week werd hij gelijk ingezet in Belgie in opdracht van een goede klant van ons. De hoogwerker ging dus gelijk internationaal. We hebben natuurlijk veel meer hoogwerkers, zie links onder "hoogwerkers" wat de huurprijs voor een schaarhoogwerker is.

Nieuwe aanhanghoogwerker 17mtr

Op donderdag 3 mei hebben we onze nieuwe aanhanghoogwerker in ontvangst mogen nemen. Hij moet nog wel in onze huisstijl geplakt worden maar hij kan nu al ingezet worden! We hebben natuurlijk veel meer hoogwerkers, zie links onder "hoogwerkers" wat de huurprijs voor een hoogwerker is.

Nieuwsgierig? Bel ons
Niet gevonden wat u zocht? U kunt ons altijd bellen, wij regelen alles!